Изглежда лисиците се чувстват прекрасно из столицата, защото често-често граждани

...
 Изглежда лисиците се чувстват прекрасно из столицата, защото често-често граждани
Коментари Харесай

Предупредиха за лисица, обикаляща из София СНИМКИ

 Изглежда лисиците се усещат прелестно из столицата, тъй като често-често жители алармират за близки срещи с представители на типа. Поредният случай е от " Манастирски ливади ", където дама се натъкнала на Кума Лиса, която решително обикаляла из кварталните треви.
" Имаме си лисица в квартала, внимавайте ", приканва Теодора Д. Тя споделя апела си в обществената мрежа Фейсбук, където столичани не поднимават с лека ръка информацията за лисицата.Оказва се, че сепнати няма - а в противен случай. Хората споделят, че към този момент са привикнали с опашатите гостенки и не намират появяването им за неправилна. Вижте някои от мненията им:  " Лисиците са си тук от 15 години и до момента не сме имали никакви проблеми с тях. Преди имахме и зайци, преди да се появят изкопите ", написа Атанас Ш.  " Аз също съм я виждала. Бързо се скрива като усети кучета, даже и от дребни такива ", отбелязва Силвия Г.
  " Всъщност са двечки. Виждаме ги постоянно, нормално са дружно ", разяснява Йоанна Д.  " Не я закачайте, дано си живее ", призовава  Венета Б.  " Хапе ли? ", чуди се Иван Ч.  " Хубаво би било да си спомним, че хората би трябвало да бъдем в синхрон с природата и животните, които са част от нея, а не да се опасяваме от тях. Аз ще се веселя, в случай че има повече животни в квартала. Въпреки, че с тези градежи скоро и дребното останали ще изгоним ", отбелязва Ники М.
  " Внимавайте, че след лисиците идват вълци, мечки, рисове, гепарди, ягуари, тигри и най-после лъвовете. Просто е, не ги закачайте, не ги плашете и не се опитвайте да ги докосвате! Ааа... забравих, че и еноти може да се появят, както и бели мечки за десерт! ", иронизира предизвестието Николай А.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР